Ons aanbod

We verbinden mensen.
Ontdek wat we doen.

Forensische ondersteuning

4 Hobo

Outreach-begeleiding aan jongeren van 12 tot 23 jaar met (vermoeden van) een beperking en een forensisch risico.

Lees meer

Forensische ondersteuning

Amfora

Amfora biedt een aanmeldingspunt voor therapie aan mensen die seksueel grensoverschrijdend gedrag stelden, met een focus op cliënten met (vermoedelijke) beperkingen.

Lees meer

Werken

Begeleid Werk

We begeleiden iedereen die inclusief wil werken, helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten, en bieden onbeperkte ondersteuning op de werkvloer met een persoonlijke jobcoach, als lid van het Werkburo Oost-Vlaanderen.

Lees meer

Dagbesteding

Beleving

In dit aanbod staat het creëren van zintuiglijke ervaringen, rust en ontspanning centraal.

Lees meer

Ontmoetingsplek

Café De Volle Tas

Staat een verfrissend drankje hoog op jouw verlanglijstje, omringd door gezellige ambiance? Zoek niet verder!

Lees meer

Ambulante en mobiele begeleiding, Wonen

Convent 22

Dit is een "living-apart-together"-concept, waarbij individuele ondersteuning word geboden en bewoners bewust kiezen voor gemeenschapsleven.

Lees meer

Dagbesteding, Ontmoetingsplek, Werken

Den Hannekesnest

Gevestigd in de ontwijde kerk van Langerbrugge, bieden we een bijzondere ervaring waar je onder onze begeleiding diverse taken in een winkelomgeving kunt uitvoeren, jouw talenten kunt ontwikkelen en nieuwe vaardigheden kunt verwerven.

Lees meer

Dagbesteding, Werken

Het WAD (Kramershoek 39, Wippelgem)

Bij Het WAD in Wippelgem kun je kiezen uit diverse activiteiten en ateliers, zoals een creatief atelier, semiwerkprogramma, digitaal atelier en kookatelier. Daarnaast biedt de groendienst de mogelijkheid om zowel intern als extern te werken, met projecten bij de Gooikenshoeve en Het Groene Anker.

Lees meer

Ambulante en mobiele begeleiding, Wonen

Kwartiermakend Hulpverlener

Bij kwartiermakend hulpverlenen bieden we intensieve begeleiding aan cliënten met diepe kwetsuren, gericht op het herstellen van gezonde relaties en het vergroten van levenskwaliteit door presentiegerichte begeleiding en netwerkverbreding.

Lees meer

Ambulante en mobiele begeleiding, Wonen

Mobiele & Ambulante ondersteuning

Onze mobiele begeleiders komen naar jou toe om je te ondersteunen in een individueel traject, waarbij we werken aan thema's die jij belangrijk vindt in alle levensdomeinen.

Lees meer

Dagbesteding

OBRA (Langerbrugsestraat 258, Evergem)

Dagbesteding met belevingsgerichte activiteiten, creatieve bezigheden, en klus- of tuinwerk. Het dagcentrum biedt een warme en huiselijke omgeving, omgeven door een mooie tuin, waarbij individuele invulling en samenwerking met externe locaties mogelijk zijn.

Lees meer

Forensische ondersteuning

Ontgrendeld

Ondersteuning aan mensen met een beperking of vermoeden van beperking, inclusief mensen met ASS (AutismeSpectrumStoornis) en NAH (niet-aangeboren hersenletsel), die in de gevangenis verblijven.

Lees meer

Forensische ondersteuning

Present

Delictgerichte contextbegeleiding aan minderjarige delictplegers in samenwerking met de sociale dienst jeugdrechtbank. Deze maatregel, opgelegd door de jeugdrechter, heeft als doel recidive te voorkomen door intensieve begeleiding, waarbij de relatie tussen jongere en begeleider centraal staat.

Lees meer

Ambulante en mobiele begeleiding, Forensische ondersteuning

Proeftuin Transitieleeftijd

De proeftuin Transitieleeftijd biedt mobiele, intensieve hulpverlening voor jongvolwassenen (16-24 jaar) met complexe geestelijke gezondheidsnoden in Zuid-Oost-Vlaanderen en Waas en Dender.

Lees meer

Wonen

STUWW

Begeleidingsaanbod voor mensen die behoefte hebben aan tijd en ruimte voor zichzelf, maar ook de nabijheid  en veiligheid van een begeleider.

Lees meer

Dagbesteding, Ontmoetingsplek, Werken

Trafiek

Voluit kreeg de kans om in co-creatie met Trafiek vzw het koffiehuis/buurthuis open te houden. We realiseren er een laagdrempelige, veilige en inclusieve plek waar ontmoeten centraal staat.

Lees meer

Werken

Team activering

Voor mensen met zorg- of welzijnsproblemen die moeite hebben met het vinden van werk, bieden wij op maat gemaakte ondersteuning naar betaald werk.

Lees meer

Wonen

Vijf Ringen

Woon- en begeleidingsaanbod in een rustige omgeving. Hier kan je samenwonen met 2 of 3 bewoners en genieten van de nabijheid van begeleiders.

Lees meer

Dagbesteding

Villa Kakelbont (Emiel Caluslaan 24, Zelzate)

Een dagbestedingsprogramma, in een woonwijk te Zelzate, voor (jong)volwassenen met een (vermoeden van een) beperking. De deelnemers, een diverse groep van genieters en werkers, zoeken samen naar de beste dagbesteding, zowel binnen als buiten de woning, waarbij ze actief bijdragen aan buurtactiviteiten.

Lees meer

Vrije tijd

Vrije Tijd

Divers aanbod aan vrijetijdsactiviteiten waaronder sport- en bewegingsactiviteiten, crea-workshops, daguitstappen, en deelname aan buurtactiviteiten.

Lees meer

Werken

Vrijwilligerscoach

Na doorverwijzing van de vrijwilligersdienst van stad Gent en andere lokale diensten, begeleiden wij jou bij het vinden van vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw capaciteiten en kwetsbaarheid.

Lees meer

Dagbesteding, Ontmoetingsplek, Werken

Wereld-Atelier

Het Wereld-Atelier van Voluit, waar winkelen en creativiteit samenkomen in een unieke ervaring. Of je nu in de winkel wilt werken of liever in het atelier decoraties creëert, bij ons benut je jouw talenten en leer je nieuwe vaardigheden.

Lees meer

Forensische ondersteuning, Werken

Werkproject

Bewoners van het Forensisch Psychiatrisch Centrum Gent participeren wekelijks in werkzaamheden in Gent, zoals tuinonderhoud, verdeeld over drie groepen op dinsdag-, woensdag- en vrijdagnamiddag.

Lees meer

Wonen

Zelfstandig Wonen Evergem

Ontdek Zelfstandig Wonen Evergem als je overweegt alleen of met anderen te wonen en behoefte hebt aan ondersteuning en nabijheid.

Lees meer

Wonen

Zelfstandig Wonen Groot-Evergem en Gent

Je overweegt alleen of samen met anderen te wonen en kan wat ondersteuning gebruiken. Dan is dit aanbod misschien iets voor jou! Een mobiele begeleider komt op jouw vraag langs.

Lees meer

Forensische ondersteuning

ZijDE

ZijDE biedt trajectbegeleiding waarbij outreachend werken en netwerkvorming centraal staan. Dit aanbod richt zich op personen met complexe problematiek in verschillende levensdomeinen, met een focus op lokale samenwerking tussen welzijn, justitie, en politie voor jeugd- en jongvolwassenendelinquentie.

Lees meer

Wonen

Zorgintensief wonen

Een unieke woonomgeving met 24/7 zorg en ondersteuning voor mensen met intensieve zorgbehoeften.

Lees meer

Call to action

Samen voor verbinding