In Zorgintensief Wonen bieden we een unieke manier van wonen voor mensen die veel zorg en ondersteuning nodig hebben. Onze toegewijde professionals zijn 24 uur per dag aanwezig om elke persoon in een kleine groep bij te staan in het dagelijks leven.

Persoonlijke benadering

Bij Zorgintensief Wonen hechten we veel belang aan een persoonlijke benadering. We luisteren naar de individuele behoeften en wensen van onze bewoners en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin ze zichzelf kunnen zijn en kunnen genieten van het leven.

Dagbesteding en beleving

Naast de intensieve zorg en ondersteuning, leggen we ook een sterke link met dagbesteding en beleving. We streven ernaar om een zinvolle en betekenisvolle invulling te geven aan de dag van onze bewoners, waarbij ze kunnen deelnemen aan activiteiten die aansluiten bij hun interesses en mogelijkheden.

Paramedisch team

Onze zorgprofessionals werken nauw samen met paramedische diensten om ervoor te zorgen dat onze bewoners de juiste medische ondersteuning ontvangen die ze nodig hebben. Samen streven we naar een optimale gezondheid en welzijn van elke individuele bewoner.

Bij Zorgintensief Wonen staat individuele aandacht, zorg op maat en een huiselijke sfeer centraal. We streven ernaar om een veilige en warme omgeving te bieden waarin onze bewoners zich thuis voelen. Samen maken we elke dag tot een dag om te genieten, te groeien en te leven.

Ben je geïnteresseerd in ons aanbod? Ontdek hier hoe je je kunt aanmelden.