Kom langs in Den Hannekesnest, een uniek initiatief van Voluit dat een geheel eigen aanbod heeft. Bij Den Hannekesnest draait het allemaal om een vernieuwende benadering, met twee opvallende kenmerken die ons onderscheiden van andere locaties: de verhuur van vergaderzalen en onze nauwe samenwerking met de buurt en buurtbewoners, wat ons tot een waar buurtpunt maakt.
 
In Den Hannekesnest laten we winkelen en creativiteit op een prachtige manier samenkomen. Onze locatie, gelegen in de ontwijde kerk van Langerbrugge (Burggravenlaan 7, Evergem), is een plek als geen ander. Hier bieden we een unieke ervaring waar je, onder begeleiding, verschillende taken in een winkelomgeving kunt uitvoeren. Of je nu geniet van klantenservice, schappen aanvullen of met de kassa werken, bij ons krijg je de kans om de authentieke sfeer van een echte winkel te ervaren.
 
In Den Hannekesnest hebben we sfeervolle ruimtes die kunnen gebruikt worden voor allerlei activiteiten zoals vergaderingen, yogaklassen, expo’s,…  Het uitbaten en onderhouden van deze zalen doen wij samen met jou. We zijn ook steeds opzoek naar Bar medewerkers!
 
Den Hannekesnest is de plek waar je jouw talenten kunt ontwikkelen, nieuwe vaardigheden kunt verwerven en deel kunt uitmaken van een gemeenschap die zich inzet voor positieve verandering. Onze prioriteiten liggen bij lokale betrokkenheid en korte keten. Sluit je bij ons aan en ontdek hoe ook jij een verschil kunt maken!

Van harte welkom op deze ontmoetingsplek, waar we met veel plezier warme verbindingen leggen. Onze deuren staan open van dinsdag tot en met vrijdag, van 11:00 tot 18:00 uur. Voel je vrij om langs te komen en samen mooie momenten te delen! Burggravenlaan 7, Evergem.

Ben je geïnteresseerd in ons aanbod? Ontdek hier hoe je je kunt aanmelden.