Stap binnen in een unieke wereld waar winkelen en creativiteit samenkomen – het Wereld-Atelier van Voluit, een plek als geen ander. Hier bieden we een boeiende ervaring waar je samen met een begeleider kunt werken in een winkel. Of je nu wilt helpen klanten te bedienen, rekken aan te vullen of met de kassa te werken, bij ons krijg je de kans om de sfeer van een echte winkel te ervaren. 

Voor degenen die liever niet in de winkel staan, hebben we een leuke atelierwerking. Hier kun je samen met anderen decoraties creëren voor onze etalages, op maat gemaakte opdrachten uitvoeren, eenvoudige administratieve taken uitvoeren en nog veel meer. Maar dat is nog niet alles – we bieden ook mogelijkheden voor leveringen aan klanten en soms zelfs werken op locatie, zoals in een Oxfam magazijn in Gent of Wondelgem. 

Het Wereld-Atelier (Hoeksken 68,Evergem) is de plek waar je jouw talenten kunt benutten, nieuwe vaardigheden kunt leren en deel kunt uitmaken van een gemeenschap die zich inzet voor positieve verandering. Lokaal, ecologisch en fair staan voorop! Doe mee en ontdek hoe jij een verschil kunt maken! 

Van harte welkom op deze ontmoetingsplek, waar we met veel plezier warme verbindingen leggen. Onze deuren staan open van dinsdag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 18:00 uur.  Op zaterdag van 9:30 tot 17:00. Breng gerust een bezoekje aan onze koffiehoek en geniet van een gezellig kopje koffie!

Voel je vrij om langs te komen en samen mooie momenten te delen!