Op zoek naar een fijne plek waar je overdag kan bezig zijn en anderen kan ontmoeten?

In OBRA te Evergem kan je terecht voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten.

Zo bieden wij belevingsgerichte dagondersteuning aan. Samen met anderen kom je hier genieten van een “warme, huiselijke” omgeving waar je kan snoezelen, in contact komt met kleine dieren, gaat wandelen in een groene omgeving,… Waar je gewoon kan en mag  aanwezig zijn met gepaste agogische – ook verzorgende – ondersteuning.

We bieden daarnaast een gevarieerd aanbod van creatieve, ontspannende en culinaire activiteiten aan voor een diverse groep deelnemers.

Als je liever wil werken, is de klusgroep of het tuinatelier zeker iets voor jou. Ons dagcentrum is omgeven door een mooie tuin, waarin een dierenverblijf en een moestuin aanwezig zijn.

Voor sommige van onze activiteiten gaan wij ook naar andere locaties in de samenleving. Zo hebben we een werkstek in de Campagne (kinderboerderij Stad Gent), helpen wij Natuurpunt een handje in de Bourgoyen, …

Samen met jou zoeken wij naar de beste invulling van jouw tijd. Dit kan voltijds of deeltijds. Dit kan in combinatie met een andere tijdsbesteding of werkplek.

We zijn elke werkdag open van 8u tot 17u. De activiteiten zelf starten om 9u30 en eindigen rond 15u30. Voor, tijdens en na de activiteiten nemen wij de tijd voor koffie en een praatje. ’s Middags kan je kiezen om een warme maaltijd te eten of je brengt  je eigen lunchpakket mee.

Bij voorkeur kan je jezelf verplaatsen naar ons dagactiviteitencentrum. Als dit niet lukt, kan je beroep doen op onze vervoersdienst. Hiervoor werken we samen met een externe vervoersmaatschappij.

Ben je geïnteresseerd in ons aanbod? Ontdek hier hoe je je kunt aanmelden.