Werken bij Voluit

We zetten voluit in op
‘samen sterker & sterker samen’.

Cliënten

Bij Voluit begrijpen we dat werk een belangrijk onderdeel is van het leven, en we bieden speciale kansen en ondersteuning voor jou. Ontdek hier de diverse mogelijkheden voor werk die we beschikbaar hebben, aangepast aan jouw capaciteiten en interesses. Bij Voluit ben je niet alleen een cliënt; je bent een waardevol lid van ons team, waar we samen streven naar inclusie, persoonlijke groei en voldoening door middel van zinvol werk. Ontdek hoe Voluit jou kan helpen om je professionele doelen te bereiken en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze organisatie.

Medewerkers

Ontdek de mogelijkheden bij Voluit en krijg de kans om je (verder) te ontplooien in een unieke en warme organisatie, waar mensen niet alleen gewaardeerd worden om wat ze doen, maar vooral om wie ze zijn. Voluit is altijd op zoek naar goede medewerkers. Stuur je motivatiebrief en cv door naar solliciteren@voluit.be. Je krijgt sowieso antwoord en wie weet kom je binnenkort op gesprek.

Vrijwilligers

Vele handen maken licht werk en vrijwilligers zijn onmisbaar voor Voluit. Word ook een waardevolle schakel in onze vrijwilligerswerking! We streven altijd naar een perfecte match tussen jouw wensen en de noden van Voluit en onze cliënten. Samen maken we het verschil en zorgen we voor een positieve impact op de levens van anderen.

Stagiairs

Wil jij een waardevolle stage-ervaring opdoen bij Voluit? We bieden een inspirerende omgeving waar je kunt groeien en leren. Als stagiair bij Voluit krijg je de kans om mensen met diverse behoeften te ondersteunen en een positieve impact te hebben op hun leven. Ontwikkel je vaardigheden, doe ervaring op en word een onmisbare schakel in ons streven naar inclusie en persoonlijke groei.

Call to action

Samen voor verbinding