Werken bij Voluit

Werken bij Voluit

Medewerkers

Contextbegeleider – therapeut voor forensisch team Ontgrendeld

Voluit zoekt een contextbegeleider-psychotherapeut voor 19 uur per week binnen het forensische team Ontgrendeld, voor de begeleiding en behandeling van cliënten. De rol omvat samenwerking met therapeuten en netwerken om cliënten te ondersteunen, inclusief het opstellen van begeleidingsplannen en het bieden van zowel individuele als groepssessies. Vereisten zijn onder andere een relevante opleiding, ervaring met de doelgroep, en sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden.

lees meer

Medewerkers

Woonbegeleider -30u bepaalde duur of studentencontract

Voluit zoekt een empathische woonbegeleider (30u/week) voor augustus en september, met mogelijkheid tot studentencontract. In deze unieke rol werk je met volwassenen met diverse beperkingen, waarbij Gentle Teaching en welzijn centraal staan. Flexibel uurrooster, warme werkomgeving en tewerkstelling in Evergem.

lees meer

Vrijwilligers

Maak een verschil in het leven van G.!

Word vrijwilliger en maak een verschil in het leven van G., een gezellige vrouw met een verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid. Help haar de wereld buiten haar appartement te verkennen door ontspannen wandelingen en leuke uitstapjes, en geniet zelf van een dankbare en gezellige ervaring.

lees meer

Vrijwilligers

Gezelschap gezocht voor Katelijne

Breng rust en vreugde in Katelijne's leven! Zoek jij deelgenoot te zijn van wandelingen, koffiemomenten en artistieke passies? Leeftijd 40-60, man of vrouw, momenten te kiezen in onderling overleg. Interesse? Meld je aan via vrijwilligerswerking@onsproject.be en maak samen met Katelijne onvergetelijke herinneringen!

lees meer

Vrijwilligers

Uitstapmaatje gezocht voor Wendy

Ben jij empathisch en op zoek naar een zinvolle vrijwilligerservaring? Word het vaste uitstapmaatje van Wendy, geniet samen van wekelijkse of veertiendaagse activiteiten en bouw een bijzondere band op. Maak samen met Wendy onvergetelijke momenten buiten haar vertrouwde omgeving!

lees meer

Vrijwilligers

Actief Gezelschapsmaatje gezocht voor Lorenzo in Gent!

Word het actieve gezelschapsmaatje van Lorenzo in Gent! Als enthousiaste vrijwilliger deel je zijn passie voor fietsen en evenementen, maak je heldere afspraken en kom je deze correct na. Geniet samen met Lorenzo van diverse activiteiten en creëer onvergetelijke momenten.

lees meer

Vrijwilligers

Fietsmaatje gezocht voor Joche uit Wippelgem

Word het fietsmaatje van Joche uit Wippelgem! Als enthousiaste vrijwilliger bepaal jij wekelijks of veertiendaags de route en tempo tijdens fietsavonturen. Voorspelbaarheid en betrouwbaarheid zijn cruciaal voor Joche, die eerlijkheid waardeert en direct zijn waardering toont. Interesse? Neem contact met ons op via vrijwilligerswerking@voluit.be en maak samen met Joche onvergetelijke fietsmomenten!

lees meer

Vrijwilligers

Beweeg- en Gezondheidsmaatje gezocht voor Arno in Mariakerke!

Word het beweeg- en gezondheidsmaatje van Arno in Mariakerke! Als enthousiaste vrijwilliger breng je wekelijks ontspannen bewegingsactiviteiten en stimuleer je op een informele manier een gezonde levensstijl. Jouw inzet draagt bij aan Arno's welzijn. Interesse? Neem contact met ons op via vrijwilligerswerking@voluit.be en maak samen met Arno werk van een gezond en actief leven!

lees meer

Vrijwilligers

Gezellige Kaart- en Koffiecompagnon gezocht voor Mario!

Word de gezellige kaart- en koffiecompagnon van Mario in de Brugse Poort! Als enthousiaste vrijwilliger deel je kaart- en wiezemomenten, geniet je van koffiemomenten en breng je leute in zijn dag. Korte afstanden zijn ideaal, en jouw gezelschap wordt met een goed gevoel voor humor gewaardeerd. Interesse? Neem contact met ons op via vrijwilligerswerking@voluit.be en maak samen met Mario onvergetelijke en gezellige momenten!

lees meer

Vrijwilligers

Avondgezelschap gezocht voor een gezellige tijd!

Word vrijwilliger voor avondgezelschap! Creëer om de drie weken van 19u tot ongeveer 23u een gezellige tijd met een jongeman met autismespectrumstoornis. Geniet van activiteiten zoals wandelen en gezelschapsspellen, en bied ouders de broodnodige tijd voor zichzelf. Interesse? Neem contact met ons op via vrijwilligerswerking@voluit.be en maak samen speciale en betekenisvolle avonden!

lees meer

Vrijwilligers

Wandel- en Uitstapmaatje gezocht!

Word het wandel- en uitstapmaatje in Gent! Als enthousiaste vrijwilliger geniet je samen met een cliënt van ontspannen wandelingen en culturele uitstapjes. Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken zijn essentieel. Interesse? Neem contact met ons op via vrijwilligerswerking@voluit.be en maak samen waardevolle herinneringen!

lees meer

Vrijwilligers

Bowlingmaatje gezocht voor Wouter

Word het bowlingmaatje van Wouter! Als enthousiaste bowler met wat vrije tijd, heb je de kans om samen met Wouter tweewekelijks gezellig te gaan bowlen. De avond wordt in onderling overleg bepaald. Interesse? Neem contact met ons op via vrijwilligerswerking@voluit.be en maak van bowlen jullie nieuwe gedeelde hobby!

lees meer

Vrijwilligers

Fietsherstelheld gezocht voor onze Fietshersteldag!

Word vrijwillige fietsherstelheld op onze Fietshersteldag in het dagcentrum! Als handige fietsliefhebber met basiskennis van fietsonderhoud, help je onze fietsgroep om hun tweewielers weer in topconditie te krijgen. Interesse? Neem contact met ons op via vrijwilligerswerking@voluit.be en deel jouw passie voor fietsen met ons!

lees meer

Vrijwilligers

Fuif vrijwilliger

Word vrijwillige begeleider bij de 'Windekind Fuif' van Voluit! Als enthousiaste en verantwoordelijke vrijwilliger ga je maandelijks mee op pad, zorg je voor een veilige en inclusieve sfeer tijdens het feest en draag je bij aan onvergetelijke avonden voor mensen met een verstandelijke beperking. Interesse? Neem contact met ons op!

lees meer

Medewerkers

Outreachend trajectbegeleider -38u

Voluit zoekt een outreachende trajectbegeleider jongvolwassenen voor een nieuw intersectoraal team, gericht op jongvolwassenen tussen 16 en 25 jaar met complexe problemen. Je bouwt integrale hulpverleningstrajecten op met de jongeren, waarbij je hun vertrouwen wint en drempels aanpakt op verschillende levensdomeinen.

lees meer

Medewerkers

Forensisch begeleider bij team Ontgrendeld

Voluit zoekt een forensisch begeleider bij team Ontgrendeld voor ondersteuning van cliënten in Oost-Vlaamse gevangenissen, gericht op re-integratie en welzijn. Vereisten zijn affiniteit met Gentle Teaching, professionele vaardigheden en 5 jaar ervaring, met nadruk op zelfreflectie en flexibiliteit. Het aanbod omvat een vast contract van 38u/week, verrijking in een welzijnsgerichte context, en werken in Gent en Oost-Vlaamse gevangenissen.

lees meer

Cliënten

Logistiek medewerker in Den Hannekesnest

Als logistiek medewerker heb je een leerwerkplek met taken als winkel- en baronderhoud en sanitair poetsen.

lees meer

Cliënten

Winkelmedewerker in Den Hannekesnest

Als winkelmedewerker help je klanten, werk je met de kassa, volg je hygiënemaatregelen op, maak je geschenkverpakkingen en vul je producten aan.

lees meer

Cliënten

Bar- en poetshulp in Den Hannekesnest

Als barmedewerker en poetshulp bij deze leerwerkplek ben je verantwoordelijk voor het openhouden van de bar, het algemene onderhoud van het gebouw en het naleven van hygiënemaatregelen.

lees meer

Cliënten

Aanvuller winkelrekken Hannekesnest

Als aanvuller bij deze leerwerkplek ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en ordenen van producten in de rekken, en help je bij de stocktelling.

lees meer

Cliënten

Trafiek

Trafiek heeft verschillende vacatures. Zaalmedewerker, afwasser, bakker en keukenmedewerker en barmedewerker.

lees meer

Vrijwilligers

Word onze vervoersheld

Heb jij een rijbewijs, een goed humeur en een groot hart? Word onze volgende vervoersvrijwilliger en maak het leven van cliënten gemakkelijker en leuker! Geniet van flexibele opties, kilometervergoeding en onvergetelijke avonturen.

lees meer

Stagiairs

Stage werk

Als stagiair in het Werkteam van Voluit ondersteun je (jong-)volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij je hen begeleidt naar en bij betaald werk.

lees meer

Stagiairs

Stage dagbesteding

Voluit biedt een boeiende stage binnen het team dagbesteding, waar je als stagiair een zinvolle daginvulling voor cliënten ondersteunt.

lees meer

Stagiairs

Stage forensische jongerenwerking 4Hobo

Als stagiair bij het forensisch jongerenteam van Voluit bied je begeleiding aan jongeren en jongvolwassenen met een (vermoeden van) beperking en een forensisch risico, waarbij je flexibel en creatief inspeelt op hun vragen en noden.

lees meer

Stagiairs

Stage forensisch volwassenenwerking Ontgrendeld

Als stagiair Ontgrendeld bij Voluit bied je ondersteuning aan gedetineerden met een (vermoeden van een) beperking in de gevangenissen van Gent, Dendermonde, Oudenaarde en Beveren, met als doel hun uitstroom en duurzame re-integratie in de maatschappij te bevorderen.

lees meer

Stagiairs

Stage mobiel-ambulante werkingen Gent

Als stagiair mobiel-ambulant bij Voluit bied je doelgerichte en oplossingsgerichte begeleiding aan cliënten met een beperking, zowel thuis als op locatie.

lees meer

Stagiairs

Stage zelfstandig wonen Evergem

Als stagiair zelfstandig wonen bij Voluit bied je begeleiding aan huis voor cliënten met een verstandelijke beperking, waarbij je ondersteuning biedt voor zelfstandig wonen, stimuleert bij het opbouwen van een sociaal netwerk, zorgt voor het welzijn van de cliënt, en helpt bij administratie, budget, werk, en vrije tijd.

lees meer

Medewerkers

Begeleider dagbesteding -30,4u-38u

Voluit zoekt een Begeleider Dagbesteding (30,4-38u/week) voor een contract bepaalde duur tot 31/12/2024 in Evergem. Je begeleidt cliënten in diverse ateliers, ontwikkelt creatieve opdrachten en werkt zowel individueel als in groepen. Solliciteer uiterlijk 9 juni 2024 via solliciteren@voluit.be.

lees meer

Medewerkers

Woonbegeleider -34u bepaalde duur

Voluit zoekt een toegewijde woonbegeleider (34u/week) met een tijdelijk contract tot eind december 2024, met kans op verlenging. Werk in twee groepen volgens onze 'Gentle Teaching' visie, bied betekenisvolle zorg en draag bij aan het welzijn van cliënten. Ontplooi jezelf in een flexibele en warme werkomgeving in Evergem.

lees meer

Medewerkers

Medewerker loket vrije tijd en vrijwilligers

Voluit zoekt een medewerker loket vrije tijd en vrijwilligers om mensen met diverse beperkingen en kwetsbaarheden te ondersteunen bij hun vrijetijdsbesteding. De functie omvat het verkennen van vrijetijdsvragen, het vinden van geschikte activiteiten, en het coördineren met vrijwilligers en collega’s, waarbij sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden vereist zijn. De positie biedt een vast contract van 30,4 tot 38 uur per week.

lees meer

Medewerkers

Woonbegeleider -30u

Wij zoeken een woonbegeleider (30u/week) in Evergem die individuele ondersteuning biedt aan volwassenen met diverse zorgbehoeften, vanuit een warme en flexibele aanpak, waarbij het welzijn van cliënten centraal staat.

lees meer

Stagiairs

Stage STUWW

Als stagiair STUWW bij Voluit bied je individuele ondersteuning aan volwassenen met een verstandelijke en emotionele/psychische kwetsbaarheid, waarbij je werkt vanuit de agogische visie 'Gentle Teaching', zorgt voor een aangename woonomgeving, basiszorg verleent, en een luisterend oor bent.

lees meer

Vrijwilligers

Ontbijt vrijwilliger

Als Vrijwilliger Ontbijtmoment Bolwerkstraat maak je een positieve impact door een rustige en gezellige sfeer te creëren tijdens het ontbijt op zaterdag en/of zondag, waarbij je assisteert bij het smeren van boterhammen, koffie en thee schenkt, en een vriendelijk woord biedt aan cliënten.

lees meer

Vrijwilligers

Word busbegeleider bij Voluit

Word een waardevolle schakel in het dagelijks leven van cliënten door als vrijwillige busbegeleider ondersteuning te bieden tijdens ochtend- en avondritten naar het dagcentrum. We zoeken empathische en flexibele individuen die zich willen inzetten voor een positieve reiservaring, waarbij het opbouwen van een vertrouwensband met cliënten centraal staat. Meld je aan via vrijwilligerswerking@voluit.be en draag bij aan een betere levenskwaliteit voor onze cliënten.

lees meer

Vrijwilligers

Maak samen avonturen mogelijk

Wij zoeken vrijwilligers die elke veertien dagen enkele uren kunnen vrijmaken om avonturen te delen met Selina, een levendige dame die geniet van persoonlijke aandacht.

lees meer

Vrijwilligers

Wereld-Atelier vrijwilliger

Ben jij een warm persoon met het hart op de juiste plaats? Wil jij graag jouw steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor ons!Bij het Wereld-Atelier zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met onze cliënten onze kleinschalige winkel draaiende willen houden.

lees meer

Stagiairs

Stage zorgintensief wonen

Als stagiair woonbegeleider bij Voluit bied je zorg aan volwassenen met een verstandelijke beperking in twee verbonden groepen, waarbij je werkt volgens de agogische visie 'Gentle Teaching', aandacht hebt voor welzijn, dagelijks leven begeleidt, en een aangename woonomgeving creëert.

lees meer

Stagiairs

Stage vijf ringen

Als stagiair Vijfringen bij Voluit bied je individuele ondersteuning aan volwassenen met een verstandelijke beperking die samenwonen in Doornzele, waarbij je kwalitatieve zorg verleent volgens de agogische visie 'Gentle Teaching', aandacht hebt voor het welzijn van cliënten, en diverse aspecten van het dagelijks leven begeleidt.

lees meer

Medewerkers

Teamcoach zorgintensief wonen

Voluit zoekt een teamcoach voor zorgintensief wonen met een contract van onbepaalde duur (38u/week). Je coördineert de dagelijkse werking, ondersteunt je teamleden en biedt kwalitatieve zorg aan volwassenen met een verstandelijke beperking. Interesse? Solliciteer voor 09/06/2024 via solliciteren@voluit.be.

lees meer

Call to action

Samen voor verbinding