Werken bij Voluit

Werken bij Voluit

Medewerkers

Administratief medewerker

Wij zoeken een organisatorisch en communicatief vaardige Administratief Medewerker om ons team te versterken. Taken omvatten o.a. onthaal, boekhouding, algemene administratieve taken, ondersteuning van communicatie, en praktisch-organisatorische taken.

lees meer

Medewerkers

Poets- en keukenmedewerker

Voluit zoekt een poets- en keukenmedewerker voor het logistieke team, met een contract voor onbepaalde duur (19u/week). Taken omvatten het schoonmaken van leef- en werkruimtes, gemeenschappelijke delen, sanitair, bureaus en vergaderruimten, evenals keuken- en wasserijwerkzaamheden.

lees meer

Medewerkers

Begeleider zelfstandig wonen STUWW -30,4u

Voor het Stuww, één van onze werkingen binnen de dienst Zelfstandig Wonen, zijn we op zoek naar een begeleider (30,4 u/week – A1 of A2) voor een vervangingscontract met voorziene duur tot eind december 2024.

lees meer

Medewerkers

Begeleider mobiele ondersteuning (regio Evergem-Zelzate) -30,4u

Voluit zoekt twee begeleiders voor mobiele ondersteuning in regio Meetjesland-Oost (Evergem-Zelzate), met een contract voor onbepaalde duur (30,4u/week). De functie omvat relationele en oplossingsgerichte begeleiding van cliënten met diverse beperkingen in hun eigen omgeving, het opbouwen van netwerken, administratieve taken, en flexibele werktijden.

lees meer

Medewerkers

Begeleider zelfstandig wonen STUWW -30,4u

Voor het Stuww, één van onze werkingen binnen de dienst Zelfstandig Wonen, zijn we op zoek naar een begeleider (30,4 u/week – A1 of A2) voor een contract onbepaalde duur.  

lees meer

Medewerkers

Woonbegeleider -25u

We zijn op zoek naar eenwoonbegeleider (25u/week – A1 of A2) onbepaalde duur.

lees meer

Medewerkers

vlinderbegeleider voor Zelfstandig wonen 30,4u -38u

Voluit zoekt een vlinderbegeleider voor het team Zelfstandig Wonen met een tijdelijk contract van 30,4u - 38u/week tot eind december 2024. De rol omvat flexibele ondersteuning aan cliënten in diverse situaties, opbouwen van netwerken, administratieve taken, en actieve deelname in teams.

lees meer

Call to action

Samen voor verbinding