Werken bij Voluit

Werken bij Voluit

Medewerkers

Administratief medewerker

Wij zoeken een organisatorisch en communicatief vaardige Administratief Medewerker om ons team te versterken. Taken omvatten o.a. onthaal, boekhouding, algemene administratieve taken, ondersteuning van communicatie, en praktisch-organisatorische taken.

lees meer

Medewerkers

Begeleider zelfstandig wonen STUWW -30,4u

Voor het Stuww, één van onze werkingen binnen de dienst Zelfstandig Wonen, zijn we op zoek naar een begeleider (30,4 u/week – A1 of A2) voor een vervangingscontract met voorziene duur tot eind december 2024.

lees meer

Medewerkers

Begeleider dagbesteding -30,4u tot 38u

Zorg voor een zinvolle daginvulling bij Voluit als begeleider dagbesteding. Begeleid cliënten in diverse ateliers, ontwikkel creatieve opdrachten op maat en zoek de juiste balans tussen individueel en groepswerk. Werk in een inclusieve setting, vertrekkend vanuit de behoeften van de cliënt.

lees meer

Medewerkers

Woonbegeleider -30u bepaalde duur of studentencontract

Voluit zoekt een empathische woonbegeleider (30u/week) voor augustus en september, met mogelijkheid tot studentencontract. In deze unieke rol werk je met volwassenen met diverse beperkingen, waarbij Gentle Teaching en welzijn centraal staan. Flexibel uurrooster, warme werkomgeving en tewerkstelling in Evergem.

lees meer

Medewerkers

begeleider mobiele ondersteuning in regio Evergem -38u

Voluit zoekt een enthousiaste begeleider met een diploma in orthopedagogie of een gerelateerde richting, die flexibel inzetbaar is voor ondersteuning op maat bij mensen met diverse beperkingen. Als bruggenbouwer werk je relationeel, ga je op huisbezoek, coördineer je netwerken en draag je bij aan een positieve sfeer in een dynamisch team. Wij bieden een unieke werkomgeving, coaching op maat, en een contract voor bepaalde duur met een startdatum zo snel mogelijk.

lees meer

Medewerkers

allround begeleider Zelfstandig wonen -30,4 – 38u/week bepaalde d

Voor het Stuww, één van onze werkingen binnen de dienst Zelfstandig Wonen, zijn we op zoek naar een begeleider (30,4 u/week – A1 of A2) voor een contract bepaalde duur.  

lees meer

Medewerkers

outreachend trajectbegeleider -38u

Voluit zoekt een outreachende trajectbegeleider jongvolwassenen voor een nieuw intersectoraal team, gericht op jongvolwassenen tussen 16 en 25 jaar met complexe problemen. Je bouwt integrale hulpverleningstrajecten op met de jongeren, waarbij je hun vertrouwen wint en drempels aanpakt op verschillende levensdomeinen.

lees meer

Medewerkers

Begeleider mobiele ondersteuning (regio Evergem-Zelzate) -30,4u

Voluit zoekt twee begeleiders voor mobiele ondersteuning in regio Meetjesland-Oost (Evergem-Zelzate), met een contract voor onbepaalde duur (30,4u/week). De functie omvat relationele en oplossingsgerichte begeleiding van cliënten met diverse beperkingen in hun eigen omgeving, het opbouwen van netwerken, administratieve taken, en flexibele werktijden.

lees meer

Medewerkers

Forensisch begeleider bij team Ontgrendeld

Voluit zoekt een forensisch begeleider bij team Ontgrendeld voor ondersteuning van cliënten in Oost-Vlaamse gevangenissen, gericht op re-integratie en welzijn. Vereisten zijn affiniteit met Gentle Teaching, professionele vaardigheden en 5 jaar ervaring, met nadruk op zelfreflectie en flexibiliteit. Het aanbod omvat een vast contract van 38u/week, verrijking in een welzijnsgerichte context, en werken in Gent en Oost-Vlaamse gevangenissen.

lees meer

Medewerkers

Woonbegeleider -30u

Voluit zoekt drie enthousiaste woonbegeleiders voor een contract onbepaalde duur (30u/week) in Evergem. Werk samen met collega’s in twee groepen, waar je goede zorg biedt volgens onze 'Gentle Teaching' visie. Ontplooi jezelf in een warme organisatie die het welzijn van cliënten centraal stelt.

lees meer

Medewerkers

Woonbegeleider -34u bepaalde duur

Voluit zoekt een toegewijde woonbegeleider (34u/week) met een tijdelijk contract tot eind december 2024, met kans op verlenging. Werk in twee groepen volgens onze 'Gentle Teaching' visie, bied betekenisvolle zorg en draag bij aan het welzijn van cliënten. Ontplooi jezelf in een flexibele en warme werkomgeving in Evergem.

lees meer

Medewerkers

Jobcoaches activering

Voluit zoekt 2 jobcoaches activering voor ondersteuning van (jong-)volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt in Oost-Vlaanderen. De rol omvat begeleiding volgens Supported Employment-methodiek, contacten met werkgevers, administratieve taken en individuele trajectondersteuning. Vereisten zijn een bacheloropleiding, ondernemendheid, en vaardigheden in inclusief en waarderend werken.

lees meer

Medewerkers

woonbegeleider -30u

Wij zoeken een woonbegeleider (30u/week) in Evergem die individuele ondersteuning biedt aan volwassenen met diverse zorgbehoeften, vanuit een warme en flexibele aanpak, waarbij het welzijn van cliënten centraal staat.

lees meer

Call to action

Samen voor verbinding