Werken bij Voluit

Werken bij Voluit

Vrijwilligers

Maak een verschil in het leven van G.!

Word vrijwilliger en maak een verschil in het leven van G., een gezellige vrouw met een verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid. Help haar de wereld buiten haar appartement te verkennen door ontspannen wandelingen en leuke uitstapjes, en geniet zelf van een dankbare en gezellige ervaring.

lees meer

Vrijwilligers

Gezelschap gezocht voor Katelijne

Breng rust en vreugde in Katelijne's leven! Zoek jij deelgenoot te zijn van wandelingen, koffiemomenten en artistieke passies? Leeftijd 40-60, man of vrouw, momenten te kiezen in onderling overleg. Interesse? Meld je aan via vrijwilligerswerking@onsproject.be en maak samen met Katelijne onvergetelijke herinneringen!

lees meer

Vrijwilligers

Uitstapmaatje gezocht voor Wendy

Ben jij empathisch en op zoek naar een zinvolle vrijwilligerservaring? Word het vaste uitstapmaatje van Wendy, geniet samen van wekelijkse of veertiendaagse activiteiten en bouw een bijzondere band op. Maak samen met Wendy onvergetelijke momenten buiten haar vertrouwde omgeving!

lees meer

Vrijwilligers

Actief Gezelschapsmaatje gezocht voor Lorenzo in Gent!

Word het actieve gezelschapsmaatje van Lorenzo in Gent! Als enthousiaste vrijwilliger deel je zijn passie voor fietsen en evenementen, maak je heldere afspraken en kom je deze correct na. Geniet samen met Lorenzo van diverse activiteiten en creëer onvergetelijke momenten.

lees meer

Vrijwilligers

Fietsmaatje gezocht voor Joche uit Wippelgem

Word het fietsmaatje van Joche uit Wippelgem! Als enthousiaste vrijwilliger bepaal jij wekelijks of veertiendaags de route en tempo tijdens fietsavonturen. Voorspelbaarheid en betrouwbaarheid zijn cruciaal voor Joche, die eerlijkheid waardeert en direct zijn waardering toont. Interesse? Neem contact met ons op via vrijwilligerswerking@voluit.be en maak samen met Joche onvergetelijke fietsmomenten!

lees meer

Vrijwilligers

Beweeg- en Gezondheidsmaatje gezocht voor Arno in Mariakerke!

Word het beweeg- en gezondheidsmaatje van Arno in Mariakerke! Als enthousiaste vrijwilliger breng je wekelijks ontspannen bewegingsactiviteiten en stimuleer je op een informele manier een gezonde levensstijl. Jouw inzet draagt bij aan Arno's welzijn. Interesse? Neem contact met ons op via vrijwilligerswerking@voluit.be en maak samen met Arno werk van een gezond en actief leven!

lees meer

Vrijwilligers

Gezellige Kaart- en Koffiecompagnon gezocht voor Mario!

Word de gezellige kaart- en koffiecompagnon van Mario in de Brugse Poort! Als enthousiaste vrijwilliger deel je kaart- en wiezemomenten, geniet je van koffiemomenten en breng je leute in zijn dag. Korte afstanden zijn ideaal, en jouw gezelschap wordt met een goed gevoel voor humor gewaardeerd. Interesse? Neem contact met ons op via vrijwilligerswerking@voluit.be en maak samen met Mario onvergetelijke en gezellige momenten!

lees meer

Vrijwilligers

Avondgezelschap gezocht voor een gezellige tijd!

Word vrijwilliger voor avondgezelschap! Creëer om de drie weken van 19u tot ongeveer 23u een gezellige tijd met een jongeman met autismespectrumstoornis. Geniet van activiteiten zoals wandelen en gezelschapsspellen, en bied ouders de broodnodige tijd voor zichzelf. Interesse? Neem contact met ons op via vrijwilligerswerking@voluit.be en maak samen speciale en betekenisvolle avonden!

lees meer

Vrijwilligers

Wandel- en Uitstapmaatje gezocht!

Word het wandel- en uitstapmaatje in Gent! Als enthousiaste vrijwilliger geniet je samen met een cliënt van ontspannen wandelingen en culturele uitstapjes. Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken zijn essentieel. Interesse? Neem contact met ons op via vrijwilligerswerking@voluit.be en maak samen waardevolle herinneringen!

lees meer

Vrijwilligers

Bowlingmaatje gezocht voor Wouter

Word het bowlingmaatje van Wouter! Als enthousiaste bowler met wat vrije tijd, heb je de kans om samen met Wouter tweewekelijks gezellig te gaan bowlen. De avond wordt in onderling overleg bepaald. Interesse? Neem contact met ons op via vrijwilligerswerking@voluit.be en maak van bowlen jullie nieuwe gedeelde hobby!

lees meer

Vrijwilligers

Fietsherstelheld gezocht voor onze Fietshersteldag!

Word vrijwillige fietsherstelheld op onze Fietshersteldag in het dagcentrum! Als handige fietsliefhebber met basiskennis van fietsonderhoud, help je onze fietsgroep om hun tweewielers weer in topconditie te krijgen. Interesse? Neem contact met ons op via vrijwilligerswerking@voluit.be en deel jouw passie voor fietsen met ons!

lees meer

Vrijwilligers

Fuif vrijwilliger

Word vrijwillige begeleider bij de 'Windekind Fuif' van Voluit! Als enthousiaste en verantwoordelijke vrijwilliger ga je maandelijks mee op pad, zorg je voor een veilige en inclusieve sfeer tijdens het feest en draag je bij aan onvergetelijke avonden voor mensen met een verstandelijke beperking. Interesse? Neem contact met ons op!

lees meer

Vrijwilligers

Word onze vervoersheld

Heb jij een rijbewijs, een goed humeur en een groot hart? Word onze volgende vervoersvrijwilliger en maak het leven van cliënten gemakkelijker en leuker! Geniet van flexibele opties, kilometervergoeding en onvergetelijke avonturen.

lees meer

Vrijwilligers

Ontbijt vrijwilliger

Als Vrijwilliger Ontbijtmoment Bolwerkstraat maak je een positieve impact door een rustige en gezellige sfeer te creëren tijdens het ontbijt op zaterdag en/of zondag, waarbij je assisteert bij het smeren van boterhammen, koffie en thee schenkt, en een vriendelijk woord biedt aan cliënten.

lees meer

Vrijwilligers

Word busbegeleider bij Voluit

Word een waardevolle schakel in het dagelijks leven van cliënten door als vrijwillige busbegeleider ondersteuning te bieden tijdens ochtend- en avondritten naar het dagcentrum. We zoeken empathische en flexibele individuen die zich willen inzetten voor een positieve reiservaring, waarbij het opbouwen van een vertrouwensband met cliënten centraal staat. Meld je aan via vrijwilligerswerking@voluit.be en draag bij aan een betere levenskwaliteit voor onze cliënten.

lees meer

Vrijwilligers

Maak samen avonturen mogelijk

Wij zoeken vrijwilligers die elke veertien dagen enkele uren kunnen vrijmaken om avonturen te delen met Selina, een levendige dame die geniet van persoonlijke aandacht.

lees meer

Vrijwilligers

Wereld-Atelier vrijwilliger

Ben jij een warm persoon met het hart op de juiste plaats? Wil jij graag jouw steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor ons!Bij het Wereld-Atelier zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met onze cliënten onze kleinschalige winkel draaiende willen houden.

lees meer

Call to action

Samen voor verbinding