Ons aanbod

We verbinden mensen.
Ontdek wat we doen.

Ambulante en mobiele begeleiding, Wonen

Convent 22

Dit is een "living-apart-together"-concept, waarbij individuele ondersteuning word geboden en bewoners bewust kiezen voor gemeenschapsleven.

Lees meer

Ambulante en mobiele begeleiding, Wonen

Kwartiermakend Hulpverlener

Bij kwartiermakend hulpverlenen bieden we intensieve begeleiding aan cliënten met diepe kwetsuren, gericht op het herstellen van gezonde relaties en het vergroten van levenskwaliteit door presentiegerichte begeleiding en netwerkverbreding.

Lees meer

Ambulante en mobiele begeleiding, Wonen

Mobiele & Ambulante ondersteuning

Onze mobiele begeleiders komen naar jou toe om je te ondersteunen in een individueel traject, waarbij we werken aan thema's die jij belangrijk vindt in alle levensdomeinen.

Lees meer

Wonen

STUWW

Begeleidingsaanbod voor mensen die behoefte hebben aan tijd en ruimte voor zichzelf, maar ook de nabijheid  en veiligheid van een begeleider.

Lees meer

Wonen

Vijf Ringen

Woon- en begeleidingsaanbod in een rustige omgeving. Hier kan je samenwonen met 2 of 3 bewoners en genieten van de nabijheid van begeleiders.

Lees meer

Wonen

Zelfstandig Wonen Evergem

Ontdek Zelfstandig Wonen Evergem als je overweegt alleen of met anderen te wonen en behoefte hebt aan ondersteuning en nabijheid.

Lees meer

Wonen

Zelfstandig Wonen Groot-Evergem en Gent

Je overweegt alleen of samen met anderen te wonen en kan wat ondersteuning gebruiken. Dan is dit aanbod misschien iets voor jou! Een mobiele begeleider komt op jouw vraag langs.

Lees meer

Wonen

Zorgintensief wonen

Een unieke woonomgeving met 24/7 zorg en ondersteuning voor mensen met intensieve zorgbehoeften.

Lees meer

Call to action

Samen voor verbinding