Ons aanbod

We verbinden mensen.
Ontdek wat we doen.

Werken

Begeleid Werk

We begeleiden iedereen die inclusief wil werken, helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten, en bieden onbeperkte ondersteuning op de werkvloer met een persoonlijke jobcoach, als lid van het Werkburo Oost-Vlaanderen.

Lees meer

Dagbesteding, Ontmoetingsplek, Werken

Den Hannekesnest

Gevestigd in de ontwijde kerk van Langerbrugge, bieden we een bijzondere ervaring waar je onder onze begeleiding diverse taken in een winkelomgeving kunt uitvoeren, jouw talenten kunt ontwikkelen en nieuwe vaardigheden kunt verwerven.

Lees meer

Dagbesteding, Werken

Het WAD (Kramershoek 39, Wippelgem)

Bij Het WAD in Wippelgem kun je kiezen uit diverse activiteiten en ateliers, zoals een creatief atelier, semiwerkprogramma, digitaal atelier en kookatelier. Daarnaast biedt de groendienst de mogelijkheid om zowel intern als extern te werken, met projecten bij de Gooikenshoeve en Het Groene Anker.

Lees meer

Dagbesteding, Ontmoetingsplek, Werken

Trafiek

Voluit kreeg de kans om in co-creatie met Trafiek vzw het koffiehuis/buurthuis open te houden. We realiseren er een laagdrempelige, veilige en inclusieve plek waar ontmoeten centraal staat.

Lees meer

Werken

Team activering

Voor mensen met zorg- of welzijnsproblemen die moeite hebben met het vinden van werk, bieden wij op maat gemaakte ondersteuning naar betaald werk.

Lees meer

Werken

Vrijwilligerscoach

Na doorverwijzing van de vrijwilligersdienst van stad Gent en andere lokale diensten, begeleiden wij jou bij het vinden van vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw capaciteiten en kwetsbaarheid.

Lees meer

Dagbesteding, Ontmoetingsplek, Werken

Wereld-Atelier

Het Wereld-Atelier van Voluit, waar winkelen en creativiteit samenkomen in een unieke ervaring. Of je nu in de winkel wilt werken of liever in het atelier decoraties creëert, bij ons benut je jouw talenten en leer je nieuwe vaardigheden.

Lees meer

Forensische ondersteuning, Werken

Werkproject

Bewoners van het Forensisch Psychiatrisch Centrum Gent participeren wekelijks in werkzaamheden in Gent, zoals tuinonderhoud, verdeeld over drie groepen op dinsdag-, woensdag- en vrijdagnamiddag.

Lees meer

Call to action

Samen voor verbinding