Ons aanbod

We verbinden mensen.
Ontdek wat we doen.

Dagbesteding

Beleving

In dit aanbod staat het creëren van zintuiglijke ervaringen, rust en ontspanning centraal.

Lees meer

Dagbesteding, Ontmoetingsplek, Werken

Den Hannekesnest

Gevestigd in de ontwijde kerk van Langerbrugge, bieden we een bijzondere ervaring waar je onder onze begeleiding diverse taken in een winkelomgeving kunt uitvoeren, jouw talenten kunt ontwikkelen en nieuwe vaardigheden kunt verwerven.

Lees meer

Dagbesteding, Werken

Het WAD (Kramershoek 39, Wippelgem)

Bij Het WAD in Wippelgem kun je kiezen uit diverse activiteiten en ateliers, zoals een creatief atelier, semiwerkprogramma, digitaal atelier en kookatelier. Daarnaast biedt de groendienst de mogelijkheid om zowel intern als extern te werken, met projecten bij de Gooikenshoeve en Het Groene Anker.

Lees meer

Dagbesteding

OBRA (Langerbrugsestraat 258, Evergem)

Dagbesteding met belevingsgerichte activiteiten, creatieve bezigheden, en klus- of tuinwerk. Het dagcentrum biedt een warme en huiselijke omgeving, omgeven door een mooie tuin, waarbij individuele invulling en samenwerking met externe locaties mogelijk zijn.

Lees meer

Dagbesteding, Ontmoetingsplek, Werken

Trafiek

Voluit kreeg de kans om in co-creatie met Trafiek vzw het koffiehuis/buurthuis open te houden. We realiseren er een laagdrempelige, veilige en inclusieve plek waar ontmoeten centraal staat.

Lees meer

Dagbesteding

Villa Kakelbont (Emiel Caluslaan 24, Zelzate)

Een dagbestedingsprogramma, in een woonwijk te Zelzate, voor (jong)volwassenen met een (vermoeden van een) beperking. De deelnemers, een diverse groep van genieters en werkers, zoeken samen naar de beste dagbesteding, zowel binnen als buiten de woning, waarbij ze actief bijdragen aan buurtactiviteiten.

Lees meer

Dagbesteding, Ontmoetingsplek, Werken

Wereld-Atelier

Het Wereld-Atelier van Voluit, waar winkelen en creativiteit samenkomen in een unieke ervaring. Of je nu in de winkel wilt werken of liever in het atelier decoraties creëert, bij ons benut je jouw talenten en leer je nieuwe vaardigheden.

Lees meer

Call to action

Samen voor verbinding