In een zee van kleuren heeft het personeel van Voluit het nieuwe jaar op spectaculaire wijze ingeluid tijdens het jaarlijkse nieuwjaarsfeest met het thema "Voluit goes Colour". De festiviteiten vonden plaats in de betoverende setting van Den Hannekesnest, waar de sfeer opnieuw top was.

Dit jaar werd aan alle medewerkers gevraagd om zich te verkleden in iets kleurrijks, met de vrijheid om hun creativiteit de vrije loop te laten. En het resultaat was verbluffend! Bijna alle medewerkers gaven gehoor aan de oproep en verschenen in een bonte mix van outfits!

De avond was gevuld met goede muziek, plezier, gelach, lekkere pizza en kleurrijke drankjes. De dansvloer werd verlicht door de levendige outfits van de medewerkers! Het was een feest dat de creativiteit en positieve energie van het Voluit-team benadrukte.

Het organiserende team verdient een speciale vermelding en een groot dankjewel voor hun toewijding en inzet om dit feest mogelijk te maken. Hun inspanningen hebben voor  een feestelijke start van het nieuwe jaar voor het hele Voluit-team gezorgd!

Met een overvloed aan kleuren, lachende gezichten en positieve energie was het nieuwjaarsfeest van Voluit dit jaar een groot succes. Het belooft een kleurrijk jaar te worden voor Voluit, waarin teamwork, creativiteit en plezier duidelijk bij alle medewerkers hoog in het vaandel staan!