Zet je schrap voor een onvergetelijke dag!

Markeer meteen in dikke letters zondag 17 september in je agenda, want dan gaan we samen trappen voor een geweldige oorzaak: Voluit! Het is tijd om de fietsbanden op te pompen, vrienden en familie uit te nodigen en te genieten van een dag vol plezier en sportiviteit.

Natuurlijk hebben we extra financiële steun nodig om onze doelen te bereiken, maar waarom zouden we niet tegelijkertijd plezier hebben? Tijdens de Sneukeltoer 2023 kunnen we onze inzet combineren met lachende gezichten, vreugdevolle momenten en hartverwarmende gesprekken. 

Je kan rekenen op een goed aangeduide route, 3 verschillende sneukelstops met een hapje en tapje en tot slot een lekkere warme maaltijd.

Kun je er helaas niet bij zijn? Dat is jammer, maar geen zorgen. Je kunt ons nog steeds helpen door dit fantastische evenement zo wijd mogelijk te verspreiden. Laat iedereen weten dat ze erbij moeten zijn! Deel het nieuws op Facebook, stuur een berichtje naar je vrienden en collega's, en verspreid de prachtige flyers die we hebben gemaakt. Samen kunnen we een onstuitbare beweging creëren en ons enthousiasme verspreiden!

Dus, trek je sportkleding aan, pak je fiets en maak je klaar!

Inschrijven kan via deze link of telefonisch via 09 253 63 52

Affiche sneukeltoer