Met veel plezier kijken we terug op een onvergetelijke editie van Rock voor Specials, georganiseerd door Voluit. Het was opnieuw een festival vol krachtige muziek, onvergetelijke momenten en vooral een gevoel van verbondenheid op de hele festivalweide. Als organisator willen we graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van dit bijzondere evenement.

Als we terugblikken op Rock voor Specials, kunnen we met trots zeggen dat het een groot succes was op zoveel niveaus. Allereerst willen we onze oprechte dank uitspreken aan de fantastische vrijwilligers die hun tijd, energie en passie hebben ingezet om dit evenement mogelijk te maken. Jullie inzet en toewijding waren onmisbaar en hebben echt het verschil gemaakt. Het is dankzij jullie harde werk dat we de bezoekers een naadloze en onvergetelijke rockervaring konden bieden.

Maar laten we ook niet vergeten hoe belangrijk onze sponsors zijn geweest. Hun steun heeft ons in staat gesteld om Rock voor Specials naar een hoger niveau te tillen. Dankzij hun betrokkenheid en financiële bijdragen konden we een evenement organiseren met de hoogste kwaliteit!