Rock voor Specials tickets

Rock voor Specials komt eraan (op woensdag 26 en donderdag 27 juni)!

Ook dit jaar wil Voluit alle cliënten de kans geven om te genieten van dit unieke evenement. Daarom bieden wij elke cliënt van Voluit een gratis tweedaags inkomticket aan.   Heb je interesse? Vraag aan jouw begeleiding om het interne formulier in te vullen! 

Als extra voordeel mag elke cliënt één (één- of tweedaagse) kaart bijkopen voor een externe begeleider, zoals een familielid of iemand uit het netwerk, die hen tijdens het festival zal vergezellen. Het reserveren van tickets verloopt eenvoudig via het formulier op de website van Rock voor Specials

Bij het invullen van het interne formulier van de cliënt vermeld je duidelijk de naam van de betalende en begeleidende persoon uit het netwerk. Het betalende netwerklid schrijft zelf in en betaalt via de website. Gebruik daarbij de QR-code voor een vlotte toegang tot het festivalterrein. 

Belangrijk: bij inschrijving moet het netwerklid in het opmerkingenveld de naam van de cliënt vermelden. Anders wordt de inschrijving geweigerd. Let op: slechts één netwerklid per cliënt is toegestaan!  Mis de kans niet om samen met ons te genieten van een onvergetelijke Rock voor Specials.

Vergeet niet dat er tot 1 april vroege vogels korting is, dus reserveer snel je plekje!
Call to action

Samen voor verbinding

Samenwerkingspartners

Partners