Het Vermeylenfonds Evergem kondigt met trots de tentoonstelling "Poemtata’s Haiku Kijkdozen Kabinet" aan, die momenteel te bewonderen is in de lokale bibliotheek. De Bibliotheek Evergem, gelegen aan Bibliotheekstraat 12, biedt de ideale setting voor deze unieke expositie, die een samensmelting is van poëzie en visuele kunst.

De expo omvat haiku's geschreven door 18 bekende Vlamingen, speciaal gecreëerd voor Poemtata. Vrienden van Poemtata hebben deze haiku's op een bijzondere manier gevisualiseerd in unieke kijkdozen. Ook het kunstatelier van Voluit mocht een bijdrage leveren, waardoor de expositie zeker voor alle Voluit-enthousiastelingen de moeite loont.

De haiku, een traditionele Japanse dichtvorm, wordt door deze tentoonstelling op een vernieuwende manier in de schijnwerpers gezet. Bezoekers krijgen de kans om de subtiliteit en diepgang van de haiku's te ervaren door middel van kunstzinnige kijkdozen.

De tentoonstelling is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de Bibliotheek Evergem en loopt nog tot 30 maart. Een unieke gelegenheid voor kunstliefhebbers, poëzieliefhebbers en nieuwsgierige geesten om een reis door de verbeelding te maken. Mis deze artistieke ervaring niet en ontdek de harmonieuze samensmelting van taal en beeld in het Haiku Kijkdozen Kabinet.